ЗА НАС

Добре дошли в STIVO в дома на всички ваши хардуерни и електроинструменти!

STIVO е компания, която поставя нашите клиенти на първо място. Знаем, че работата не може да бъде извършена, освен ако не бъдат предоставени необходимите инструменти и оборудване. Това е мястото, където сме ние ! Със STIVO ние Ви предлагаме 20-годишен опит в нашата област.

Когато става въпрос за закупуване на такова специализирано оборудване, трябва да отидете някъде, където можете да се доверите. С потенциално опасни инструменти и оборудване е важно да отидете в компания, която знае какво изискват клиентите. Е, вие сте на правилното място!

STIVO е вашето първо място, когато става въпрос за електрически инструменти и резервни части. Имаме няколко магазина, разпръснати в България с добре обучени и опитни служители.

Така че, независимо дали сте за ъглошлайф, безжична пробивна машина, заваръчни машини, градински инструменти, градинска техника , двигатели или резервни части, елате и говорете с нашия опитен екип.

Не сте сигурни какъв инструмент?

Тук, в STIVO, ние вярваме, че нашата услуга надхвърля тази на нашите конкуренти. Ние ценим нашите клиенти и искаме техните проекти да бъдат възможно най-успешни. Ето защо ние сме повече от просто търговски представители - можем да ви помогнем да вземете правилните решения за вашия хардуер и инструменти, така че вашата работа, каквото и да е, е голям успех!

За фирми:

Ако сте в търговския бизнес, ние също сме там за вас. За нас е важно да изградим здрави взаимоотношения с нашите търговски бизнес клиенти. Работим добре, за да можете и вие!

Разгледайте какво предлагаме в един от нашите магазини или ни се обадете и ние можем да ви помогнем по телефона.

ЗА ФИРМИ И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИТЕ КОНТАКТИ ИЛИ ДА НИ ПОСЕТИТЕ НА МЯСТО, ЗА ДА ДОГОВОРИМ РАЗЛИЧНИ ЦЕНИ, В ИНТЕРЕС НА ДВЕТЕ СТРАНИ!