gradinski-mebeli-advertorial

Ако искаш да превърнеш двора или градината си в райско кътче за лятото задължително трябва да ги оборудваш с тези мебели.

Открий защо градинските мебели са необходимост през лятото и как те могат да променят начина, по който прекарваш времето си на открито. Разбери как уютните столове, маси и люлки могат да ти позволят да се наслаждаваш на прекрасното време, да се отпуснеш и да създадеш специални спомени с близките си. Разбери повече за разнообразието от стилове и материали, които ще ти помогнат да превърнеш градината си в идеалното място за релакс и забавление. Приготви се да изживееш лятото навън и да се насладиш на свежия въздух и топлите слънчеви лъчи с градинските мебели, които сме ти подготвили.

Три причини да прекарваш повече време навън през лятото:

  • По-добро здраве: Прекарването на повече време на открито в градината или двора през лятото е свързано с множество здравословни ползи. Излагането на слънцето помага за синтеза на витамин D, който е изключително важен за здравето на костите и имунната система.

  • Релакс: Градината или дворът ти предлагат уникална обстановка за релакс и качествена почивка. Можеш да се насладиш на спокойствието и красотата на природата, да си починеш от ежедневния стрес и напрежение.

  • Събирания на открито: Лятото е перфектното време от годината да пренесеш събиранията на двора. Можете да приемаш гости, да организираш пикник или барбекю, да се срещаш с приятели и семейство и в същото време да се наслаждаваш на приятното време отвън!

  • Прекарването на повече време на открито в градината или двора през лятото е полезно за здравето и благополучието на теб и твоите близки и приятели. Отпусни се и се наслади на приятното време навън. А правилните градински мебели ще направят това много по-приятно и удобно!

Разгледай всички градински мебели.

1.Луксозна градинска люлка тип гнездо

Можеш да избираш между няколко цвята на възглавниците, за да свържеш люлката с останалта част от мебелите си в градината. Супер удобна и приятна е за следобна почивка, а децата се влюбват в нея.




✔︎Конструкцията издържа до 120кг.


✔︎Изработена е от полиратан и метал


✔︎Размери:


✔︎Височина - 207см


✔︎Диаметър - 103см.

Наша клиентка ни сподели:


“Това е най-удобната люлка, на която съм попадала. Много е елегантна и се вписа супер добре с останалите ни градински мебели.” -Мария Пенева 29г.


Луксозна градинска люлка тип гнездо - Поръчай от тук.

2. Градински комплект - маса + 6 стола от текстил

Открий перфектното решение за градината или терасата - градински комплект от 6 маси с текстилно покритие. Стилен, здрав и издръжлив, този комплект предлага комфорт и елегантност на открито. Създай уютно място за релакс и забавление с качествени градински мебели на топ цени.


✔︎Материал : Стъкло / Стомана

✔︎Размери : 150/90/72 см

✔︎Размер стол: 54 X 70 X 92 CM - 6 бр / цвят беж /

✔︎Цвят : Тъмносив

Наш клиент ни сподели:


“Подмених старите си пластмасови маса и столове с тези в градината си и сега тя изглежда в пъти по-добре, а и не се притеснявам, че някоя буря ще ги отнесе.” - Богдан Милчев 32г.


Градински комплект - маса + 6 стола от текстил - Поръчай от тук.

3.Градински Мебели 4 Стола и Маса + Подарък Скара

Избери по-малкия градински комплект от 4 стола и маса и получи Електрическа скара подарък. Трансформирай своята градина в уютно място за отдих и забавление с този функционален и стилен комплект. А със скарата подарък ще можеш лесно и бързо да приготвиш вкусна храна за гостите си, без да се занимаваш да палиш огън!


✔︎Части на комплекта: 5 броя

✔︎4 броя столове

✔︎1 брой маса 

✔︎Размер на масата (диаметър х височина): ∅ 80 х 70 см

✔︎Дебелина на темперираното стъкло: 5 мм

✔︎Размери на столовете (Ш х В х Д): 54 х 90 х 70 см

✔︎Електрическа Скара 

Наш клиент ни сподели:


“Комплекта маси и столове е супер готин, а електрическата скара влезна в употреба още първия ден, в който пристигна пратката! Подаръка скара е точното допълнение на този комплект!” - Петър Пейчев 43г.


Градински Мебели 4 Стола и Маса + Подарък Скара - Поръчай от тук.

4. Градински Комплект Два Стола и Маса

По-малкият комплект е супер удобен и компактен - перфектен е за терасата. Масичката е достатъчно голяма, за вечеря за двама души, а и достатъчно компактна, за да се събере на терасата. А когато ти се налага да ги прибереш не отнема много място, защото са сгъваеми!



✔︎Сгъваем комолект от полиратан два стола и маса

✔︎Идеални за тераса и градински двор

✔︎Материал: Метал и пластмаса , 

✔︎Полиратан и метал

Наш клиент ни сподели:


“Супер лесни за пренасяне са и паснаха перфектно на терасата ми, а тя не е от най-големите. Хубавото е, че масата е достатъчно голяма, за да вечеряме двама души на нея.” - Владимир Г. 33г.


Градински Комплект Два Стола и Маса - Поръчай от тук.

Разгледай всички градински мебели.

Какво споделят наши клиенти...

"Градинският комплект с 4 стола и маса, заедно с подарък електрическа скара, е идеалното решение за моето лятно градинарско удоволствие. Столовете са удобни и стилни, а масата е достатъчно голяма, за да се насладя на обяди и вечери с приятели и семейство. А с подаръка - електрическата скара, мога да си приготвя свежи и вкусни ястия, без да се притеснявам за гориво или дим. Сега моето време на открито е още по-приятно и удобно. Просто обожавам градинския комплект и съм много доволен от качеството и функционалността му!"

  • Георги Бойчев

"Безкрайно съм доволна от градинския комплект от 6 стола от текстил и маса, който си закупих. Това е идеалното решение за моето градинско пространство! Столовете са изключително удобни и комфортни за сядане, благодарение на висококачествения текстилен материал. Масата е стабилна и има достатъчно място за поставяне на храна и напитки. Сега мога да събирам семейството и приятелите си на открито и да се наслаждаваме на вкусни обеди и приятни разговори. Препоръчвам този градински комплект на всички, които търсят комбинация от комфорт, стил и функционалност за своя градински рай!"

  • Милена В.

"Градинският комплект с 2 стола и маса е перфектното допълнение към моята тераса. Столовете са удобни и елегантни, а масата е идеална за релаксация с кафе или закуска на открито. Сега мога да се наслаждавам на свежия въздух и красотата на моята градина, докато се релаксирам и се отпускам. Градинският комплект е страхотна инвестиция, която ми дава възможност да създам уютна и спокойна атмосфера в своя дом. Просто обожавам го!"

  • Михаил Гешев

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth

  • Гергана Денчева

Често Задавани Въпроси

За колко време ще пристигне пратката ми?

Ако е до офис на еконт - до 1 ден, ако е до адрес - зависи кога има разнос.

Επιστροφή στο ιστολόγιο